Meubel Spuiterij | Mari Jansen Ondernemer van het jaar 2012
357
post-template-default,single,single-post,postid-357,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Mari Jansen Ondernemer van het jaar 2012

Mari Jansen Ondernemer van het jaar 2012

IMG_9029NUENEN ? Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Ondernemers Contact Nuenen OCN op maandag 7 januari 2013 is Mari Jansen van Interieurspuiterij M. Jansen BV gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2012.

Het juryrapport omschrijft Mari Jansen als een gedreven en technisch sterk ondernemer, die er een aantal jaren geleden voor heeft gekozen zijn bedrijf te laten groeien, zodat er ruimte is ontstaan voor beide zoons in het bedrijf. Deze keuze voor groei heeft hij weten te realiseren door focus op kwaliteit van medewerkers en producten. Mari is een selfmade man en een harde werker met oog voor detail.

De afgelopen jaren is Mari met zijn bedrijf wederom opgevallen door flinke investeringen in innovatie, met name gericht op automatisering, kwaliteit en productiviteit. Het bedrijf met ca. 20 medewerkers is klaar voor de toekomst en loopt voor op zijn concurrenten. Door de hoge interne kwaliteitsnormen zal het bedrijf naar verwachting de komende tijd verder groeien, ondanks veel onzekerheden in de bouwbranche. Grote namen als Louis Vuitton, het Rijksmuseum, Madame Tussauds, het Vredespaleis en Tefaf horen tot de klantenkring van Jansen.

Zijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit zijn bestuurlijke functie bij een voetbalclub en uit het feit dat verenigingen zelden tevergeefs een beroep op hem doen. Ook is hij actief betrokken bij OCN. Mari kan als een betrokken en sociaal ondernemer gekenschetst worden, hij voelt grote betrokkenheid bij zijn medewerkers. Mede hierdoor heeft het bedrijf toegewijde vaklieden die ruimte krijgen zich te ontwikkelen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.