Meubel Spuiterij | Nieuwe vestiging Herentals per 1 Oktober
393
post-template-default,single,single-post,postid-393,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Nieuwe vestiging Herentals per 1 Oktober

Nieuwe vestiging Herentals per 1 Oktober

P E R S B E R I C H T

Nuenen, september 2014

Per 1 oktober nieuw filiaal in Herentals

Interieurspuiterij Jansen opent tweede vestiging in Belgi?

Op 1 oktober a.s. opent Interieurspuiterij Jansen in Herentals een tweede Belgische vestiging. Nadat het van oorspong vanuit Nuenen (Nederland) opererende familiebedrijf jaren geleden al een filiaal startte in het Belgische Kinrooi, kunnen zakelijke en particuliere opdrachtgevers per genoemde datum voortaan ook terecht aan de Saffierstraat 5 in Herentals.

Met de opening van het nieuwe filiaal voorziet Interieurspuiterij Jansen in een groeiende behoefte binnen de Belgische markt, zo zegt Ruud Jansen. ?De laatste jaren constateren we een flinke toename van opdrachtgevers uit de regio Antwerpen. Die ontwikkeling heeft ons doen besluiten om in dat specifieke gebied een volgende vestiging te starten. Naast een prima prijs en kwaliteit staat ons bedrijf voor een uitmuntende service richting onze klanten. Met de nieuwe vestiging geven we daarvan wederom blijk.?

Voordelen

Met de opening van het filiaal, gelegen aan de Saffierstraat 5 (gebouw 7A) in Herentals, wordt de capaciteit van Interieurspuiterij Jansen verder vergroot. Daarnaast stelt de nieuwe vestiging het bedrijf in staat om zowel bestaande als potentieel nieuwe klanten in de regio Antwerpen op basis van duidelijk afgesproken levertijden n?g beter te bedienen. Meerwaarden die hen veel gemak, tijdwinst en logistieke voordelen zullen opleveren.

Kennismaken

De websites www.spuiterij-jansen.nl en www.spuiterij-jansen.be geven een prima indruk van de veelzijdige expertise van Interieurspuiterij Jansen. Om ?live? kennis te maken met het vakmanschap van het bedrijf zijn opdrachtgevers op afspraak van harte welkom in de filialen te Herentals of Kinrooi. Daarnaast is het mogelijk om, eveneens op afspraak, de Nederlandse vestiging annex showroom in Nuenen te bezoeken.

Over Interieurspuiterij Jansen

Of het nu gaat om interieurelementen van MDF, hout, metaal, kunststof of glas, voor keuken- en meubelfabrikanten, interieur- en standbouwers, aannemers en binnenhuisarchitecten is Interieurspuiterij Jansen al vele jaren een betrouwbare partner voor de meest uiteenlopende spuitwerkzaamheden. Daarnaast is ook de particuliere klant kind aan huis, met name voor het overspuiten van onder meer meubels en keukens. Naast hoogglans spuiten, d? specialiteit van het bedrijf, is de gecertificeerde onderneming ook zeer ervaren in het aanbrengen van satijnglans, beitsen en patineren. Interieurspuiterij Jansen, werkend volgens de hoogste kwaliteitsnormen, telt circa twintig medewerkers en opereert vanuit vestigingen in Nuenen (Nederland), Kinrooi en Herentals (beide Belgi?)

.Flyer-Herentals

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.