Meubel Spuiterij | Meubels
27009
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27009,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Meubels

‘Meubels Spuiten’

Meubelspuiterij Jansen heeft een jarenlange ervaring en kan al uw meubels overspuiten. Voorbeelden van meubels zijn natuurlijk tafels en stoelen, maar ook complete kasten, dressoirs of andere meubelstukken kunnen prima in onze meubelspuiterij overgespoten worden.

Uw complete interieur krijgt een opfrisbeurt en dat is een veel goedkoper alternatief dan nieuwe meubels kopen. Uw bestaande meubels worden voor het spuiten zorgvuldig geschuurd en vervolgens veelal liggend gespoten. Heeft u onlangs een houten tafel gekocht? Met een beschermende beitslaag blijft deze tafel langer mooi. Niet alleen nieuwe meubels, ook oude meubels kunt u laten spuiten in onze meubelspuiterij. Door uw meubels te renoveren bij meubelspuiterij Jansen krijgt u niet alleen meubels met een compleet nieuwe uitstraling, ook uw portmonee wordt bespaard!

Offerte Aanvragen

Dzit6

Tafels spuiten

Meubelspuiterij Jansen kan alle meubels van een nieuwe kleur voorzien. Een meubelstuk waarvoor veel klanten bij ons komen is de tafel. Dankzij onze professionele meubelspuiterij kunnen wij een perfect resultaat garanderen. Als u verder leest kunt u enkele voorbeelden zien van tafels die in onze meubelspuiterij overgespoten zijn. Tafels kunnen uiteraard in allerlei afwerkingen gespoten worden. Hoogglans heeft een schitterend effect, maar ook zijdeglans of beits is mogelijk als wij uw tafel spuiten. Lees meer informatie over het spuiten van tafels.

Kast-voor

voor

Kasten spuiten

Een ander meubelstuk waarvoor veel mensen bij onze meubelspuiterij komen zijn kasten. Kasten kunnen namelijk ook van een nieuwe lak voorzien worden. Er zijn allerlei kasten waarvoor mensen bij ons komen, boekenkasten, dressoirs of kledingkasten. De kastwanden worden gedemonteerd en voor het spuiten grondig in onze meubelspuiterij geschuurd. Daarna wordt uw kast in de door u gewenste lakafwerking en kleur gespoten. Lees hier meer informatie voor als u uw kasten wilt laten overspuiten in onze meubelspuiterij.

Kast2

na

Badmeubels spuiten

In onze meubelspuiterij worden allerlei meubels gespoten. Daarmee hoeft u niet alleen te denken aan keukens, tafels of stoelen, ook meubels uit uw badkamer kunnen perfect in een andere kleur gespoten worden. Heeft u houten badmeubels, dan is beits misschien mooi. Ook hoogglans en zijdeglans kan een prachtig nieuwe uitstraling aan uw badmeubels geven. Mocht u uw badmeubels willen laten spuiten, dan kunnen deze in overleg opgehaald en teruggebracht worden als deze overgespoten zijn. Lees hier meer informatie over badmeubels overspuiten.

TV meubels

Wat natuurlijk ook kan, is uw TV meubel in onze meubelspuiterij laten overspuiten. Als u een nieuwe televisie met een speciale kleur, of leuke lampen voor bij de televisie heeft gekocht, dan is het natuurlijk leuk als uw TV meubel bij deze kleuren past. Een nieuw TV meubel is duur en het bestaande tv meubel spuiten is dan ook een uitstekend alternatief.