Meubel Spuiterij | Tafels
27013
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27013,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Tafels

‘Tafels spuiten’

Meubelspuiterij Jansen kan al uw tafels overspuiten. Wanneer u qua vorm en afmeting de perfecte tafel voor uw huis heeft, maar toch niet helemaal tevreden bent over de kleur, dan kunt u uw tafel bij ons laten spuiten.

Er zijn verschillende lakafwerkingen die wij in onze meubelspuiterij hanteren. Een voorbeeld van een hoogglans tafel heeft u nu gezien, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor zijdeglans of beits. Als u uw houten tafel een nieuw leven wilt geven, laat hem dan beitsen in onze meubelspuiterij. Wij schuren het tafelblad zorgvuldig waarna we een beitslaag toepassen. Het resultaat is een schitterende tafel met een goede beschermende beitslaag.

Offerte Aanvragen

Dzit6

Eettafel spuiten

U kunt met vrijwel alle meubels terecht in onze meubelspuiterij. Een tafel hoort daar uiteraard ook bij en door uw huidige tafel te laten overspuiten, krijgt uw complete ruimte een nieuwe uitstraling. Bovendien bespaart u veel geld omdat uw eettafel overspuiten stukken goedkoper is dan een nieuwe tafel. In onze showroom hebben wij een prachtige hoogglans eettafel staan, maar u kunt ook voor andere lakafwerkingen zoals zijdeglans en beits kiezen.

Salontafel spuiten

Heeft u een leuke salontafel thuis staan, maar past de kleur niet (meer) bij uw andere meubels of interieur?  Geen probleem wij kunnen ook uw salontafel overspuiten. Alle tafels worden in onze professionele meubelspuiterij gespoten. In overleg kunnen wij dan ook uw eet- of salontafel op komen halen en terugbrengen zodra deze overgespoten is.

Dizit

Conferentietafel spuiten

Een ander voorbeeld van een meubelstuk dat overspoten kan worden is een conferentietafel. Een conferentietafel moet in representatieve staat verkeren als u de tafel gebruikt om te vergaderen of om gasten te ontvangen. U bent dan ook van harte welkom als u uw conferentietafel wilt laten overspuiten in onze meubelspuiterij.

Tafel overspuiten

Vindt u het een goed idee en wilt u uw tafel ook overspuiten? Neem dan contact op met meubelspuiterij Jansen zodat we een afspraak kunnen maken en een passende offerte kunnen overleggen.