Meubel Spuiterij | Winkelinterieur
27016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27016,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Winkelinterieur

‘Winkelinterieur spuiten’

Als u eigenaar bent van een winkel, dan kunt u bij meubelspuiterij Jansen ook uw complete winkelinterieur laten spuiten. U hoeft dan niet uw complete keuken te verbouwen, of nieuwe meubels aan te schaffen, maar u kunt uw bestaande interieur overspuiten zodat deze weer als nieuw is.

Een winkelinterieur kan in elke door u gewenste kleur gespoten worden. In onze meubelspuiterij heeft u de keuze uit verschillende lakafwerkingen dus er is altijd een lak die bij uw winkel past. Een voorbeeld is uw winkelinterieur in hoogglans te spuiten. Dit geeft een moderne uitstraling zodat het lijkt alsof u een nieuwe winkelinrichting heeft.

Een andere mogelijkheid is uw winkelinterieur in zijdeglans te spuiten. Ook deze lakafwerking is dankzij de eigen mengmachine in elke denkbare kleur leverbaar. Uw winkel zal er compleet als nieuw uitzien.

Als u veel houten muebels heeft in uw winkel, dan kunt u dit interieur ook in onze meubelspuiterij laten beitsen. Met beits geeft u een prachtig effect aan uw winkelinterieur waarmee de structuur van het hout nog zichtbaarder wordt. Dit geeft een klassieke uitstraling mee. Zoals u ziet is alles mogelijk als u uw complete winkelinterieur wilt laten spuiten.

Offerte Aanvragen

Miele

Winkelinrichting spuiten

Heeft u ook genoeg van de meubels in uw winkel, laat uw complete winkelinrichting dan door meubelspuiterij Jansen overspuiten. U kunt telefonisch of met het het formulier contact opnemen zodat wij u een passende offerte kunnen doen om uw winkelrichting over te spuiten.